Photobucket
Your Wedding Planner - Merealisasi Impian Setiap Pengantin
By: ISHA Boutique Beauty N Bridal House

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 05:17 Email | Share | | Bookmark
Pink Thema - Majlis Perkahwinan Intan & Iwan

Intan bersama teman
seri pengantin
Pelamin di rumah intan
View all 7 photos...
Pink & White Thema.... very very nice color to view... nampak soft, nice & elegant!!
seperti pengantin nya jugak!!!

This wedding event was held at Taman Kinrara Puchong, pada 28th December 2008. Kami di ISHA BUTIK ditugaskan menata rias Pelamin , Bilik Tidur, Stair deco dan Make Up.. Kami juga menata rias pelamin di sebelah pihak lelaki @ klang bertema kan Putih dan hijau ala garden......

Pada Pengantin Intan & Iwan, happy honeymoon & take care k......

Pelamin : ISHA BUTIK
Bilik Tidur : ISHA BUTIK
Stair Deco : ISHA BUTIK
Make Up : Lina dari ISHA BUTIK ( 019 2846546 )



Tuesday, 13-Jan-2009 04:37 Email | Share | | Bookmark
Red Chili & White Thema - MMU Cyberjaya

Before
After
Pelamin Fresh Flower
View all 9 photos...
This wedding between Titi & Isa was held in Multimedia University Cyberjaya, 6th December 2008. It was last year event and it took me a few weeks to upload the picture...hehehehe ...maybe was waiting for the right time the right moment.. and i guess now is the best time.

I was lucky to get full cooperation from her parents.. Titi is so lucky to have her mother preparing all the things for her, she's soooo nice and i enjoyed myself each time we discuss for all the things needed for the deco. Her taste is more or less the same as mine and it really made my job easier.

Red Chili & white was picked as the theme color and ISHA Butik telah dilantik sebagai wedding planner dimana kami telah menyusun atur dan menata rias dari meja beradab, katering, Pelamin, Bilik Tidur,Bunga Pahar for VIP and lots more.. .

Her mother.. really looked forward for something very simple, elegant and yet properly organized. She's willing to do whatever necessary in order to make sure everything is in order. Alhamdulillah the majlis run smoothly and everyones seems happy...the couple esp. hehehe...

Lokasi Majlis : MMU Cyberjaya
Wedding Planner : ISHA BUTIK
Katering : ISHA BUTIK
Busana Pengantin : ISHA BUTIK
Pelamin & Hiasan Bilik : ISHA BUTIK
Make up : ISHA BUTIK


Thursday, 30-Oct-2008 11:44 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Hantaran dari ISHA Butik (Majlis Pertunangan NAzrol)

Gubahan Sireh Junjung
Cincin Pertunangan
Foundant Kek
View all 7 photos...
Salam semua,

Hantaran nie dibuat untuk Majlis Pertunangan Nazrol & Fatin (16.08.08 ) .... Thanks Nazrol ! coz bagi sepenuh kepercayaan pada ISHA BUtik untuk menata rias hantaran... 7 Dulang hantaran kami hias mengunakan bunga DIP dari warna light GOLD sempena tema untuk Majlis Pertunangan mereka... Sedikit fresh flower digunakan untuk gubahan buah-buahan....

Walaupun masa yang diberikan agak suntuk tapi kami terima dgn hati terbuka, bayangkan dalam masa seminggu hantaran nie mesti disiapkan!!! agak mencabar memandangkan pd waktu yg sama kami perlu organize majlis perkahwinan di putrajaya... Tp alhamdullilah berkat pertolongan dari kakitangan ISHA Butik semua dapat disempurnakan dangan baik....

p/s pd Nazrol : Email la gambar di majlis pertunangan, leh akak share kat pages nie..... Tocheee

Lokasi : Pandan Perdana
Gubahan HAntaran : ISHA Butik


Tuesday, 28-Oct-2008 05:01 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Majlis Pertunangan Aireen

Aireen dihari pertunangan
 
 
View all 8 photos...
Gambar pertunangan Aireen nie dari kamera sya sendiri so gambarnya tak sharp
sangat mcm gambar2 dari photographer prof....

Majlis pertunangan Aireen & tunangnya berlangsung pada 25.10.08 bertempat dikediaman parents Aireen di Jalan Melor 3 Sg Kantan Kajang... Dulang berbalas 9 dari pihak perempuan manakala pihak lelaki 7 dulang..

Hantaran dari pihak Aireen digubah sendiri oleh ISHA Butik dengan warna tema Light Yellow... Gambar hantaran tak dapat saya attachkan semua, rasa rugi sangat sbb dia saat akhir bateri kamera plak
low, biasa la dlm keadaan kelam kabut sampai bateri pun lupa nak charge... Kalau Aireen ada melawat pages nie, bolehlah emailkan akak gambar hantaran yang x sempat akak snap!! tochee. tochee

Lokasi : Jalan Melor 3, Sg Kantan Kajang
Busana : ISHA Butik
Make Up Dandanan : Lina dari ISHA Butik ( 019 2846546)
Hantaran : ISHA Butik


Saturday, 25-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Suriani & Achmat

Suriani berseri dihari bahagia
Bersama suami tercinta
Dihari majlis persandingan
View all 10 photos...
Update time!!!!
Nak tunaikan janji yang agak lama tertangguh....

Actually Majlis Perkahwinan Suriani & Achmad nie berlangsung pada Hari Raya Ke 3 baru baru ini...

Tanggal 03.10.08, maka sah lah Surianni menjadi milik Achmad sepenuhnya.. MAjlis Akad nikah berlangsung di Masjid Machang selepas solat zohor.

Majlis persandingan kedua mempelai ini pula diraikan dirumah Suriani di Machang, mengenakan
BUsana Pengantin berwarna Gold, hit color for this year!!
Di ISHA Butik, warna Gold paling banyak mendapat sambutan dan permintaan dari org ramai....

Last but not least kami di ISHA Butik berharap Su & Acmad berpuas hati dengan hasil kerja kami.. We happy to make you happy

LOkasi : Machang Kelantan
Busana Pengantin : ISHA Butik
Make Up : Lina dari ISHA Butik (019 2846546)
Photographer : MOhd Azman ( Thanks a lot abg Azman coz sudi bagi copy pada saya
tapi lupa lak nak minak no phone )



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net