Photobucket
Your Wedding Planner - Merealisasi Impian Setiap Pengantin
By: ISHA Boutique Beauty N Bridal House

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
PROMOSI ISHA BUTIK DALAM MINGGUAN WANITA !!!

Mingguan Wanita keluaran 5-11 September 2008
Mungguan Wanita keluaran 7-13 Mac 2008
Salam Semua,

Agak lama tak update pape berita dalam pages ni, bukan apa.. masa tak mengizinkan... Banyak event2 dan gambar gubahan hantaran yang saya nak attach kat pages ni tapi banyak pulak halangannya ....... kalau ada masa free internet lak problem ( asyik tak bleh upload gambar ) time internet ok saya plak tak de masa..

Ni saja yang saya sempat attach kat sini, gambar dari promosi ISHA Butik dalam Majalah Mingguan Wanita keluaran 5-11 September 2008 ( Gmbar depan Datin Alin & Hubby) dan keluaran 7-13 March 2008 ( Muka depan Elyana & Anita)

Untuk pengetahuan anda semua ISHA Butik bukan saja menyediakan pelbagai pakej menarik untuk bakal raja sehari malahan kami juga merupakan stockist ekslusif BML di bandar Kajang!!!!

Jika anda berminat untuk mendapatkan perkhiadmatan kami seperti Treatment Facial, Body Scrub Lulur, Body Mask, Sauana, Mandi Susu, Mandi Rempah dan Mandi Aromaterapi sila la berkunjung ke butik kami.....

Jumpa lagi di lain masa... saya akan cuba attach kan gambar2 terbaru....


Wednesday, 1-Oct-2008 15:21 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!!

 
Kepada Semua,

Dalam kerendahan hati, ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta. ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah, ada keterlanjuran kata,
Dalam gurau senda, ada KHILAF dan DOSA,
Harap diMAAFkan segalanya......

" SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI YANG MULIA"

Ikhlas dari
ISHA BUTIK


Wednesday, 17-Sep-2008 05:32 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan & Bertandang - Razy & Zai

Zai di majlis bertandang
Ceria dihari persandingan
Sama cantik sama padan
View all 6 photos...
Selamat Pengantin Baru Razy & Zai !!!!

For both of you,
Selamat menempuh alam perkahwinan.... Razy jaga Zai elok2 k...

Majlis Akad Nikah & Bersanding berlangsung pada hari yang sama iaitu pada tarikh keramat 18.08.08 dimana Zai sah menjadi milik Razi sepenuhnya... Majis persanding mengunakan warna biru sebagai tema, dari pelamin, hantaran dan busana pengantin. Majlis bertandang pula berlangsung seminggu selepas bersanding iaitu pada 23.08.08.. Memilih warna tema maroon, Zai dan Razi kelihatan sepadan dengan busana pengantin kebaya & Baju melayu Silang menampakan ciri2 tradisional......

Last but not least thanks a lot coz bagi sepenuh kepercayaan pada ISHA BUTIK untuk menata rias
majlis you all. We happy to make you all happy....

Lokasi : Seri Kembangan (Sanding) & Sentul (Bertandang)
Busana Pengantin ( Sanding & Bertandang ) : ISHA BUTIK
Pelamin ( Sanding @ Sri Kembangan ) : ISHA BUTIK
Make up & Dandanan : Lina dari ISHA BUTIK ( 019 2846546 )
Canopy & Meja Beradab : ISHA BUTIK


Monday, 15-Sep-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
Thanks Raihana!!!

Rai di majlis pertunangan
 
Thanks rai bagi akak copy yang dah edit ni.... Lanjutan dari Majlis Pertunangan Rai
di Taman Taming Impian


Thursday, 4-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
School Break Season - Aug'08

Sama cantik sama padan....
Bahagia di hari bersejarah
 
View all 4 photos...
Selamat Pengantin Baru Shah / Jee & Achiq

For my youngest brother (Shah / Jee) & Achiq this is specially for both of you

A good marriage must be created.
In the marriage the little things are the big things.
It is never being too old to hold hands.
It is remembering to say 'I love you' at least once a day.
It is never going to sleep angry.
It is having a mutual sense of values and common objectives.
It is standing together and facing the world.....
It is forming a circle of love that gathers in the whole family.
It is speaking words of appreciation and demonstrating gratitude in thoughtful ways.
It is having the capacity to forgive and forget.
It is giving each other an atmosphere in which each can grow.
It is a common search for the good and the beautiful.
It is only marrying the right person.
It is being the right partner.[/i


From your sister
Lina @ Isha Butik


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net